Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Μεγάλη κινητοποίηση των οπαδών του Αστέρα Τρίπολης.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:   http://www.arcadiaportal.gr/
Έτσι και έγινε. Το είπαν και το έκαναν. Οι φίλοι του Αστέρα έδειξαν  την συμπαράστασή τους στην ομάδα. Ξεκίνησαν κομβόι από το γήπεδο του Αστέρα και πήγαν μετά από ένα «γύρο» στην πόλη στα διόδια της Νεστάνης.   Εκεί δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα και πάντα σε κόσμια πλαίσια περίμεναν την αποστολή της ομάδας.
Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο βουλευτής Αρκαδίας  κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, που δέχθηκε επίθεση από τους φιλάθλους για το αποτέλεσμα  της απόφασης.  Ο βουλευτής θέλησε να κάνει δήλωση, αλλά οι φωνές των φιλάθλων δεν του επέτρεψαν να κάνει. Μετά από αυτό μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.
Με την εμφάνιση του πούλμαν, έγινε «χαμός». Οι φωνές των φίλων της ομάδας και το σύνθημα « Αστέρα ολέ, στην Β΄ δεν παίζουμε ποτέ» , ακουγόταν δυνατά και το λεωφορείο σταμάτησε. Είδαμε όλους στην αποστολή να κοιτάζουν τις εκδηλώσεις με ικανοποίηση. Ακολούθως  έγινε πομπή και συνόδεψαν το πούλμαν στην πόλη, που έκαναν το κύκλο και στο τέλος στο γήπεδο.
Εκεί μίλησαν ο Γιώγος Μποροβήλος, ο Όσκαρ Φερνάντεθ,  ο ΣταΪκος Βεργέτης, ο Μπάμπης Σκορπίδας, ο Γιώργος Κριτσιδήμας και ο Ροζέριο.
Να σημειώσουμε ότι παρόντες ήταν από τον  μέλη της διοίκησης και παίκτες του Παναρκαδικού , όπως επίσης από τον Άρη  Τρίπολης και την ΑΕΚ Τρίπολης.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:  ΕΔΩ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου