Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Πηλαδάκης: "Έπρεπε να τους είχαν στήσει αγάλματα"

Πριν από δέκα χρόνια, σαν σήμερα (5/5), η ΑΕΛ πήγαινε στο Βόλο για να το διασκεδάσει στον τελικό με τον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στη Λάρισα με το Κύπελλο στα χέρια, σε μια βραδιά που κανείς στην πόλη δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, ο Κώστας Πηλαδάκης επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά χρόνια της ζωής του, εξιστορεί πώς βρέθηκε στο ποδόσφαιρο, περιγράφει το όραμα που θέλησε να υπηρετήσει και εξηγεί πως βρέθηκε έξω απ’ αυτό.

Όλα αυτά σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την θέση των ομάδων της επαρχίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκεί τόνισε ότι ο κόσμος στην Ξάνθη θα έπρεπε να κάνει άγαλμα στον Πανόπουλο με όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο, τονίζοντας ότι κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να γίνει και στην Τρίπολη με τον Αστέρα, για όσα έχουν κάνει στην ομάδα οι Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ:

"Στενοχωριέμαι που ο Πανόπουλος έχει πει αυτά που έχει πει για τον κόσμο στην Ξάνθη. Με αυτά που έχει κάνει, έπρεπε να του είχαν στήσει άγαλμα. Και στον Αστέρα, βεβαίως!

Δεν γίνεται να πηγαίνουν 1500 άτομα. Θα έπρεπε να βοηθούν και οι Δήμοι… δεν ξέρω, να αγοράζουν 2.000 εισιτήρια και να τα δίνουν στα σχολεία, στα παιδιά, τζάμπα ή με 3 ευρώ. Από τον προϋπολογισμό του Δήμου. Για 15 αγώνες είναι! Δώσε 90.000, εδώ δίνεις 3 εκατ. Ευρώ για έναν δρόμο!

Οι άνθρωποι στον Αστέρα για παράδειγμα δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα από τα εισιτήρια. Λίγα σου μένουν έτσι κι αλλιώς με τις κρατήσεις… Η αίσθηση του γεμάτου γηπέδου είναι το σημαντικό! Είναι σημαντικό και για τον παίκτη να πηγαίνει σε γεμάτο γήπεδο, να το ευχαριστιέται. "

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ: arcadiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου