Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

To μπουφάν Mercury μπορεί να θερμαίνεται μόνο του

Μέσα από μία καμπάνια στο Kickstarter, μπορεί κανείς να αποκτήσει το Mercury jacket, το οποίο κρατά ζεστό τον ιδιοκτήτη του.

Μία εταιρεία ρούχων από τη Βοστώνη των ΗΠΑ, η Ministry of Supply, έχει δημιουργήσει το Mercury Jacket, το οποίο είναι ένα μπουφάν που μπορεί να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Το μπουφάν Mercury χρησιμοποιεί τεχνολογία machine learning προκειμένου να ρυθμίζει τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις προτιμήσεις που έχει θέσει ο κάτοχός του.


Το υλικό της κατασκευής του μπουφάν Mercury είναι ένα μίγμα από πολυεστέρα και πολυουρεθάνη προκειμένου να μην επηρεάζεται από τη βροχή, τον αέρα και τις οσμές, ενώ το συνολικό βάρος του συστήματος διατήρησης της θερμοκρασίας δεν ζυγίζει πάνω από 100 γραμμάρια. Η μπαταρία του συστήματος φορτίζει με τη χρήση USB και έχει συνολική χωρητικότητα 10.000 mAh.

Μέσα στο μπουφάν Mercury υπάρχει αισθητήρας μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος, επιταχυνσιόμετρο, προκειμένου να γίνονται όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις της θερμοκρασίας, ανάλογα με τη θέση του σώματος και την εξωτερική θερμοκρασία. Άλλες είναι οι ρυθμίσεις όταν κανείς τρέχει, στέκεται όρθιος ή περπατά. Ο κάτοχος του Mercury μπορεί να κάνει επιμέρους ρυθμίσεις μέσα από την ειδική εφαρμογή στο smartphone που επικοινωνεί ασύρματα μαζί του.

TO AΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ: pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου