Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Προβλήματα αυτονομίας για τα νέα MacBook Pro

Αρκετά από τα νέα MacBook Pro, που μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκαν από την Apple, φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτονομίας, αφού αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι η μπαταρία εξαντλείται πολύ σύντομα.

Ενώ η Apple διαφημίζει στην ιστοσελίδα των εν λόγω προϊόντων ότι η αυτονομία τους μπορεί να φτάσει έως και τις 10 ώρες, έχει παρατηρηθεί ότι στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις αυτή δεν ξεπερνά τις 5 ώρες, γεγονός που προκαλεί την οργή αρκετών κατόχων των συσκευών.

"Μόλις παρέλαβα το νέο MacBook 15” με την Touchbar. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι χάλια! Με 6 καρτέλες ανοικτές στον Safari και 95% φορτισμένη μπαταρία, πληροφορούμαι ότι απομένει αυτονομία μόλις 3 ωρών”, γράφει χαρακτηριστικά στο forum υποστήριξης της Apple ένας χρήστης.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν το πρόβλημα οφείλεται σε hardware ή software, ωστόσο υπάρχουν υποψίες ότι σχετίζεται με τη Radeon GPU που ενσωματώνουν οι νέοι φορητοί.

Πάντως, εκτιμάται ότι η Apple ήδη μελετά τις αναφορές των χρηστών, με στόχο να διευθετήσει το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου